Wat neem je mee naar de salon 


Een dekentje of kussentje van thuis. Het kan vertrouwd zijn voor de kat als hij zijn eigen geur van thuis bij zich heeft op de trimtafel. 
Let op: deze mag niet in de reis mand vervoerd worden, omdat de kat een stress geur kan afgeven. Dan werkt het niet, neem deze dus apart mee. 
Neem ook het favoriete speeltje mee van de kat als hij die heeft.

Neem ook de kammen en borstels die je thuis gebruikt mee naar de afspraak, Ik kan daar, indien nodig, een advies over geven. 

Neem ook iets te  eten mee wat de kat erg lekker vind, dat mogen brokjes of natvoer zijn, of snoepjes. 
Ik heb natuurlijk ook wel lekker voer wat ik uiteraard voor zal schotelen, maar sommige katten vinden dat niet lekker of mogen dat niet vanwege dieet voeding. 

Handig om rekening mee te houden:
Zorg dat de kat lekker heeft gegeten, dat zorgt voor een goede mood op de trimtafel. 

Bij warme temperaturen buiten, is het fijn voor de kat om in de auto de airco zachtjes aan te zetten tijdens de autorit.  Dat voorkomt oververhitting bij de kat. Zet deze weer uit als je bijna bij de trimsalon bent. Dan is de overgang in temperatuur niet zo’n groot verschil.  

Parkeren:
Je kunt voor ons oprij pad parkeren, dat scheelt weer een stukje lopen. Of parkeer in een van de parkeervakken verder op in de straat.  Niet bij de buren voor de deur parkeren! 


trimsalon voor katten