Relax Compositum Kat 50 ml

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 2 Dagen


Relax Compositum Kat 50 ml

Geschikt voor: katten

Relax Compositum is een kruidentinctuur van rustgevende planten. Het werkt ontspannend bij innerlijke onrust en helpt dieren om snel tot rust te komen in spannende tijden. Het compositum is zeer geschikt voor gevoelige dieren op de eerste dagen in een nieuwe omgeving of bij onrust tijdens een dierenarts- of trimmerbezoek of tijdens de jaarwisseling bij onrust door vuurwerk.

Relax Compositum is een natuurlijke rustgever die werkt bij een zenuwachtig gevoel van onrustige dieren. Relax Compositum is erg geschikt om te combineren met gedragstherapie. Het helpt om net de scherpe randjes van de onrust af te halen, waardoor training beter en sneller aanslaat. Perfect om te gebruiken in de weken rondom de jaarwisseling om je kat beter met vuurwerk om te laten gaan.

 

Wat zit erin?

Humulus lupulus (hop) helpt te ontspannen en ondersteunt de spijsvertering.
Passiflora incarnata (passiebloem) werkt ontspannend en helpt om lekker te kunnen slapen in spannende tijden. Dit kruid is goed voor de typisch rusteloze dieren.
Ruta graveolens (wijnruit) ondersteunt de spijsvertering bij de negatieve gevolgen van stress en is een milde rustgever.
Tilia tomentosa gemmo (lindebloesem) is een bekend kruid voor gevoelige types. Het wordt gebruikt bij een zenuwachtig gevoel en helpt om te ontspannen en tot rust te komen. Gemmotherapie is een vorm van kruidentherapie. Er worden verse plantendelen in de groeifase gebruikt waardoor de inhoudsstoffen net anders zijn.
Valeriana officinalis (valeriaan) ontspant de zenuwen waardoor een dier beter tot rust kan komen. Het ondersteunt bij het loslaten van stress en onrust in het lijf.


Hoe te gebruiken?

Schudden voor gebruik
Druppels door het voer geven.
Katten en honden tot 10 kg: 3 maal 

Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.


Samenstelling

Ethanol 51% v/v, Glycerine, Aqua, Withania somnifera radix (Ashwaganda).


Bijzonderheden & interacties

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van dracht, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Interacties met geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk.

Voor en na openen droog, donker en op kamertemperatuur bewaren.