Bach rescue remedy speciaal voor dieren

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 2 Dagen

Bach Rescue Remedy Pets: Bach bloesem speciaal voor dieren

Bach Rescue Remedy Pets - Alcoholvrije Druppels is een 100% natuurlijke remedie die je dier ondersteunt wanneer hij te maken krijgt met spannende tijden. De druppels van Bach Rescue voor dieren zijn direct te gebruiken bij spanning. Bach Rescue Druppels Pets bevat net zoals de andere producten van Bach Rescue 5 bloesemtincturen van de Original Bach Flowers, namelijk zonneroosje, bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk.

De druppels zijn geschikt voor alle (huis)dieren. Er is ook een handige Bach Rescue Spray

Bach bloesem voor katten

De Bach Rescue Remedy Pets - Alcoholvrije Druppels zijn ook voor katten makkelijk inzetbaar. Zeker deze druppels zonder alcohol maken de acceptatie groter dan de originele variant. Net als voor honden kun je de Bach Rescue Remedy Pets - Alcoholvrije Druppels goed inzetten voor een bezoek aan dierenarts of trimsalon. 

Naast de Bach Rescue druppels zijn er nog andere Bach Bloesemremedies die inzetbaar zijn in specifieke situaties om jouw dier op een holistische manier te ondersteunen. 

Toediening

Voeg de druppels aan het drinkwater toe of meng door het voer van het dier. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de druppels dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de druppels op de tong, zonder dat u met de pipet van glas de tong aanraakt. Ook kunt u de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

Dosering

  • Knaagdier - konijn: 2 druppels
  • Hond - kat: 4 druppels
  • Pony - paard: 10 druppels

Inhoud

10 ml (100 druppels)

Indien nodig kunt u uw huisdier de druppels 4 tot 6 keer per dag geven.

Ingrediënten

Glycérine, Aqua, Helianthemum Nummularium, Clematis Vitalba, Impatiens Glandulifera, Prunus Cerasifera, Ornithogalum Umbellatum.

Alchoholvrij.