Hfl Yeastosol bestrijding van de Malassezia Pachydermatis.

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 2 Dagen

Yeastosol is handige spray zonder antibiotica of hormonen. De gepatenteerde formule kan dagelijks veilig gebruikt worden bij de bestrijding van de Malassezia Pachydermatis.

‘Er is een klinische studie uitgevoerd met dit product’

Yeastosol dient één- tot tweemaal daags op de plek gesprayd te worden. Meestal zijn de gisten na 14 dagen onder controle. Dit is afhankelijk van de ernst van de infectie. Yeastosol kan als onderhoud, bijvoorbeeld tweemaal per week, veilig worden gebruikt.


Dieren Dermatoloog M.W. Vroom over Yeastosol

“De gist, Malassezia pachydermatis, komt van nature voor op de tussenteenhuid, oksels en liezen van de hond. Bij een allergie (voedsel gerelateerd of atopie) ontwikkelen veel honden een gistendermatitis op die plekken. Deze gistendermatitis geeft nog meer jeuk.

De huidige behandeling bestaat uit: 

1. Frequent wassen (in het begin om de dag) met een antigistshampoo of 2. Orale behandeling met een antigistpil. Deze pil kan hepatotoxisch (slecht voor de lever) zijn. De shampoo vergt veel tijd van de eigenaar en niet elke hond is blij wanneer de pootjes gewassen en uitgespoeld moeten worden.

Omdat deze allergische honden vaak een terugval hebben van de gistendermatitis, is een veilige en gemakkelijke behandeling een uitkomst.

Yeastosol is een spray die geen hormonen of antibiotica bevat. De spray is eenvoudig te sprayen op de tussenteenhuid, de oksels of de liezen. Dit kost erg weinig tijd. De meeste honden accepteren dat goed en zeker wanneer de spray voor het wandelen wordt toegepast, gaan de honden er niet aan likken.

Recent heb ik een studie afgerond waar de spray met een antigistshampoo wordt vergeleken. Het blijkt dat in meer dan 90% van de gevallen de spray net zo goed werkt als de shampoo. De hondeneigenaren vinden de spray dan ook veel gemakkelijker dan de shampoo.”


Instructie

Yeastosol dient één- tot tweemaal daags op  de plek gesprayd te worden. Meestal zijn de gisten na 14 dagen onder controle. Dit is afhankelijk van de ernst van de infectie. Yeastosol kan als onderhoud, bijvoorbeeld tweemaal per week,  veilig worden gebruikt.

De spray bevat geen hormonen of antibiotica, waardoor werken met een handschoen niet nodig is.