Hfl Bye, Bug, Bite

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 1 - 2 Dagen

Bye, Bug, Bite, de naam zegt het eigenlijk al; een herstellende crème die gebruikt kan worden ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en tekenbeten.
Op het moment dat uw dier wordt gestoken of gebeten door een insect of teek dan ontstaat hier vaak een beschadiging van de huid gepaard met roodheid en zwelling. Deze plekjes geven vaak veel jeuk. De Bye Bug Bite is een kleine tube die in geen enkele EHBO doos mag ontbreken doordat deze direct verlichting biedt na de beet, door het kleine formaat is de tube overal makkelijk mee naar toe te nemen.
Bye Bug Bite verzacht de beschadigde en gezwollen huid en bevordert het herstellend vermogen van de huid. Door de toevoeging van Arnica Montana heeft deze creme een verkoelende werking welke tevens de doorbloeding van de huid bevorderd. Bye Bug Bite brengt direct verlichting en zorgt er voor dat jeuk en roodheid snel afneemt, hierdoor voorkom je dat het dier aan het plekje gaat krabben en de klachten erger worden. Door Bye Bug Bite direct na de beet te gebruiken voorkomt u een hoop ongemak bij uw dier!